Østerssafari ved Handbjerg Marina

Østerssafari på Handbjerg Marina

Pluk nogle af verdens bedste østers i Limfjordens udsøgte spisekammer.

Limfjordsøsters er en meget eftertragtet spise takket være den specielle smag, som de har fået fra den lavvandede fjord. Østers i Limfjorden vokser langsommere end under sydligere himmelstrøg, hvilket giver dem en mere fyldig smag.

I selskab med en kyndig guide lærer du på denne østerssafari selv at fange de friske østers på fjordbunden, og du får gode råd til åbning og tilberedning af de delikate østers. Efter jagten smager vi på de rå østers, og vi tilbereder nogle af dem på grill og nyder dem med et glas hvidvin.

Kom iført tøj, der passer til vejret. Lån af waders, vandkikkert m.m. er inkluderet i prisen.

Dato: Lørdage d. 18. marts, 7. oktober og 4. november.

Tidspunkt: kl. 14.00-17.00.

Pris: 300 kr. pr. person. Turene anbefales til personer over 14 år.

Booking

Østerssafari ved Handbjerg Marina

Antal 300,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Handbjerg Marina

Den hyggelige Handbjerg Marina ligger i Venø bugt i det smukke Limfjordsland mellem Vinderup og Struer. Handbjerg Marina har en af Limfjordens bedste badestrande med sandbund. Stranden er meget børnevenlig, og ved ebbe kan man gå meget langt ud, uden at få våde bukser. Ved Handbjerg Marina er der god mulighed for at surfe, og der er gode bad- og toiletfaciliteter. Marinaen råder også over både café og restaurant.
Kontakt
Handbjerg Marina
Handbjerg Marina 14
7830 Vinderup
www.handbjergmarina.com
Åbningstider
Se hjemmeside: www.handbjergmarina.com