Herremandens Madrejse - Hotel Nørre Vosborg

Herremandens Madrejse

Jeres ophold begynder med at I checker ind i en lækker junior suite. Derefter går I måske en lang tur i den skønne natur efterfulgt af en kop kaffe og kage, inden I gør jer klar til at nyde aftenen i vores restaurant, hvor I kan nyde:

Velkomstdrink, lækker 6 retters menu samt kaffe med Petit Fours. I overnatter i en lækker juniorsuite, og næste morgen står I op til en stor lækker morgenbuffet.

På Nørre Vosborg ønsker vi at give vores gæster en god madoplevelse i hyggelige rammer. Vi ligger midt i den Vestjyske natur og anvender så vidt muligt råvarer fra heden, fjorden og skoven. Igennem samarbejde med lokale leverandører og producenter har vi adgang til nogle af områdets bedste og meget spændende råvarer, som gerne er økologiske.

Maden er, som den Vestjyske natur, jordnær og kompromisløs, og servicen er uhøjtidelig og ligetil – vi ønsker blot, at du kan nyde god mad og vin i behagelige omgivelser. Besøg f.eks. Strandingsmuseum Sct. George, som genåbner den 19. maj 2017 efter en større ombygning

Med i opholdet får I:

  •  Ankomst og check ind i lækker junior suite
  •  Eftermiddagskaffe og kage
  •  Velkomstdrink
  •  6 retters middag i restauranten
  •  Aftenkaffe med Petit Fours
  •  Stor morgenbuffet

Pris pr. person kr. 1395,-.

Tillæg for enkeltværelse kr. 300,- pr. nat pr. værelse.

Booking

Herremandens Madrejse - Hotel Nørre Vosborg

Antal 1.395,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Hotel Nørre Vosborg

På Nørre Vosborg stilles der høje krav til kvalitet og råvarer, og der bruges som udgangspunkt lokale økologiske vestjyske specialiteter. Restaurant: Nørre Vosborgs køkken bygger på klassisk kogekunst og respekt for det ærlige og enkle. Udgangspunktet for retterne er altid årstidens udvalg af gode råvarer plus et modigt kig til en kulinarisk verden af nye og forførende muligheder.
Kontaktinformation
Vembvej 35, 7570 Holstebro
Web:http://www.nrvosborg.dk/
E-mail: info@nrvosborg.dk
Telefon: +45 97484897
Åbningstider
Se hjemmeside