AttractionPass - 48 timer

AttractionPass – oplevelser i Midtjylland

Hvad enten du er til videnskab, kultur, natur, historie eller noget helt andet, kan du finde inspiration til din ferie i det midtjyske i det nye Attraction Pass.

Mere end 40 museer og attraktioner i Region Midtjylland er med i det nye AttractionPass, som giver turister inspiration til flere skønne ferieoplevelser for hele familien. Passer giver gratis adgang til besøgsstederne, og samtidig kan gæster med et kort i hånden nemt og bekvemt kommer rundt med Midttrafiks busser i 24, 48 eller 72 timer.

I VisitHolstebros område er tre af de største turistattraktioner med i AttractionPasset. Det er Holstebro Kunstmuseum, som byder på verdenskunst og kunst fra hele verden fra det 20. århundrede samt samtidskunst; frilandsmuseet Hjerl Hede, hvor hele familien kan opleve livet på landet gennem tiderne og komme tæt på historien, når der er sommer- og julelevendegørelse på museet; samt Strandingsmuseum St. George i Thorsminde, der skildrer historier om Vestkysten, hvor skibe, mænd og gods strandede og drev i land fra det store engelske linjeskib i 1811.

Dit AttractionPass aktiveres automatisk første gang, du bruger det som billet ved en attraktion eller fremviser det i bussen, hvor starttidspunkt og dato påføres på bagsiden af kortet. Kortet er gyldigt i Midttrafiks busser inkl. natbusser. Gælder ikke tog.

Book kortet online her, hvorefter du kan hente det på Holstebro Turistbureau, Kirkestræde 13, 7500 Holstebro (i bureauets åbningstid). (Det er muligt at låne en computer og foretage bookingen hos os, så du kan få kortet med dig med det samme). 

Hvis du har fundet den forkerte, er linket til de andre herunder:

AttractionPass - 24 timer:

AttractionPass - 72 timer:

Booking

AttractionPass - 48 timer

Antal 499,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

VisitHolstebro

Holstebro Turistbureau har et veluddannet og serviceminded personale. Vi er altid parate til at hjælpe byens gæster og borgere med turforslag og informationer.
Kontakt
Kirkestræde 13, 7500 Holstebro
Web: www.visitholstebro.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 15.30. Fredag kl. 10.00 - 15.00