Fra jord til bord

En aftentur med fokus på geologi, kultur og lokale fødevarer. Med museumsinspektør Mette Klingenberg, Holstebro Museum

Tag med på en tur i det vestjyske kulturlandskab, hvor vi har fokus på lokale fødevarer, og på hvordan råvarerne præges af det område, hvor de er produceret. Vi skal således opleve, hvordan geologi, kultur og lokale ildsjæle giver os muligheden for at smage på Vestjylland.

Denne aften kører vi mod Ausumgaard, hvor vi skal høre om et landbrug med stor fokus på lokal fødevareproduktion. Her fra går turen videre mod Hjerm Kalkgruber. Her skal vi i lommelygternes skær opleve gruberne og høre om deres anvendelse til ostelagring, hvor grubernes konstante temperatur og høje luftfugtighed er med til at give ostene en helt særlig smag og konsistens.

Før vi vender næsen mod Holstebro, slutter vi aftenen af ved kalkgruberne, hvor vi smager på grubeosten samt får os en kop kaffe/ the og lidt sødt til ganen. Husk at medbringe lommelygte.

Dato: Tirsdag den 15. maj 2018 kl. 18.30. Bussen afgår fra Aktivitetscentret, Danmarksgade 13A, 7500 Holstebro.

Pris: Medlemmer af Holstebro Museumsforening kr. 125. Ikke-medlemmer kr. 150.

Af hensyn til bussen og traktementet er tilmelding nødvendig til museet på info@holstebro-museum.dk eller på tlf. 21 18 78 69. Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 23. april 2018. Ved udeblivelse eller for sen afmelding opkræves det fulde beløb. Betaling foregår i bussen til museumsforeningens repræsentant – husk aftalte penge. Turene gennemføres ved min. 40 deltagere, og deltagerantallet er begrænset til 54 personer.

Booking

Fra jord til bord

Antal 150,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Holstebro Museum

Nyt Holstebro Museum​ Holstebro Museum er i øjeblikket lukket p.g.a. ombygning. Vi regner med at kunne åbne i nye rammer i 2019. ​ I lukkeperioden kan personalet træffes i midlertidige kontorer på Danmarksgade 14, 1. og 2. sal.Telefonnumre og mailadresser er uændrede. ​ Ny indgang til museerne I løbet af 2018 færdiggøres første etape af Holstebro Museums store ombygning. Det betyder, at den nye indgang, café og butik samt foredragssal til Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum står færdig.
Holstebro Museum Midlertidige kontorer Danmarksgade 14, 1. sal 7500 Holstebro Tlf. +45 9611 5010 info@holstebro-museum.dk
Se hjemmeside www.holstebro-museum.dk