Campingpas

Campingpas

En overnatning på danske og europæiske campingpladser kræver et gyldigt campingpas.

Campingpasset er både identitetskort og ansvarsforsikring for dig og din hustand, når I opholder jer på campingpladserne.

- Camping Key Europe

Priser for campingpas i 2017

Campingpas: kr. 110,- / Gebyr: kr. 10,- / Ialt: kr. 120,- 
Alle kan få udstedt et selvstændigt campingpas, men børn under 15 år kun med forældrenes samtykke. Et campingpas gælder både par og enlige, samt deres hjemmeboende børn under 18 år. Alle skal have samme faste bopæl. Når man er fyldt 18 år, skal man have sit eget campingpas. Børn under 18 år kan ikke rejse alene på forældrenes campingpas. I dette tilfælde, skal børnene have udstedt et personligt campingpas hver. Rejser forældre med børns venner, skal vennerne have et selvstændigt campingpas hver, da disse ikke har samme bopæl som forældrene. 

Grupper: kr. 110,- / Gebyr: kr. 10,- / Ialt: kr. 120,-
Pas udstedes til institutioner: Skoler, børnehaver, efterskoler, idrætsforeninger m.fl. Der skal være mindst 5 deltagere og højst 11 deltagere, der rejser sammen. Gruppens leder skal være fyldt 18 år. Passet skal, for at være gyldigt, være ledsaget af en navneliste med samtlige deltagere.

Transitmærke + transitpas: kr. 35,-
Skal du kun have en enkelt overnatning på en campingplads, kan du købe et transitpas. Ét transitmærke er gyldigt for én overnatning. Ved køb af det fjerde transitmærke med samme årstal, ombyttes transitblanketten til et campingpas. Vi gør opmærksom på, at det er dyrere at købe et campingpas på denne måde. Transitpas er kun gyldigt i Danmark. Transitmærker kan kun købes på Campingpladser.

Årsmærker:

Årsmærke: kr. 110,-

Kan købes på campingpladser, men ikke online.

Forsikringsvilkår

Alle gyldige campingpas er omfattet af en ansvarsforsikring overfor 3. person, såfremt pasindehaveren ikke selv har anden forsikringsmæssig dækning. Forsikringen dækker kun skader, som man ifølge dansk retspraksis kan drages til ansvar for. Læs mere her


Del denne side

Camping Key Europe (CKE)

Campingpasset kan købes på den første campingplads, du kommer til, eller hos Dansk Camping Union.

Du udfylder blot en bestillingsformular, der fungerer som midlertidigt campingpas, indtil du får tilsendt det nye campingpas. Campingpasset vil være forsynet med et årsmærke, der er gyldigt for kalenderåret.

Husk at medtage det midlertidige campingpas (bestillingsformularen), når du rejser videre.

Du kan bestille et campingpas herunder

(Husk at have dit nationalitetspas og kreditkort klar) 

Campingpas


Dækningslande

Et gyldigt Camping Key Europe er gyldigt i alle europæiske lande.

Gratis brochurer

Kig forbi Holstebro Turistbureau, hvor vi har et udvalg af forskellige campingbrochurer med inspiration til din campingferie.

Camping

Camping

Tag jeres eget "hus" med hjemmefra. Alle vores campingpladser er placeret i naturskønne områder med hav, fjord eller sø som nærmeste nabo. Tag en dukkert i poolen, mens børnene har frie og trygge udfoldelsesmuligheder i hoppeborge og legelande.

Aktiv i det fri