Fortællevandring på Pilgrimsruten

Årets Fortællevandring på Pilgrimsruten finder sted pinsesøndag d. 4. juni 2017

Vandreturen starter ved Trevældcentret. Herfra går turen ind i et smukt naturområde langs Stampestrømmen, der slynger sig gennem bakkerne. Området har historisk været præget af industri og der er spor af hulveje og det gamle kalkværk, som er ved at blive restaureret. Det er en af fortællingerne i Geopark Vestjylland, som er ved at ansøge UNESCO om at blive Global Geopark.

Morgenmaden indtages i det nyligt byggede Herup Kulturhus, hvor der fortælles om områdets historiske betydning. Fra Herrup fører Mundbjerg Natursti os tilbage til Trevældcentret, hvor to blinde artister og musikere fra Odin Teatret fremfører uddrag fra forestillingen By Heart.

Så begiver vi os nordpå mod Trandum Kirke, hvor vi tager på picnic med frokosten fra Sevel Forsamlingsgård. I kirken får vi uddrag fra kirkespillet om Trandum Kirke. Jeppe Aakjær stammer fra området nord for Trandum Kirke og vi får en fortælling om hans betydningsfulde virke.   

Turen er på ca. 23 km og er ikke for gangbesværede. Husk drikkedunk, gode vandresko og tøj efter vejret.

Fortællevandringen arrangeres af Vinderup Turistforening og VisitHolstebro.

De sidste par år har der været fuldt hus, så vi anbefaler, at man melder sig til i god tid.

Der er parkeringsplads ved indkørslen til Trevældcentret på græsmarken til højre. Ankomst og indregistrering sker kl. 4.40-5.00. Vi forventer at være retur ved 15 tiden.

Pris 395 kr.

Sidste tilmeldingsfrist: fredag den 2. juni 2017 via dette link

Se folderen for årets Fortællevandring på Pilgrimsruten her

Del denne side

Se folderen her