Klassiske Dage

Klassiske Dage - Holstebro International Music Festival er en stor kulturoplevelse

Når festivalen løber af stablen fra den 28. september til 1. oktober 2017, er det 13. år i træk, at den verdenskendte fløjtenist Janne Thomsen vender hjem for at præsentere topnavne for sin fødeby i kirker og i koncertsale.

"Klassiske Dage drejer sig helt fundamentalt om at bringe en international elite til byen samt give et løft til den musikalske fødekæde både lokalt og internationalt fra de helt små til konservatorie-niveau", fortæller Janne Thomsen. 

Én af de tilbagevendende stjerner i 2017 er dette års P2-rpisvinder og tidligere modtager af Holstebro Kommunes Kulturpris, cellist Andreas Brantelid. Festivalen byder også på gensyn med Den danske Strygekvartet og Håkan Hardenberger, der af "The Times" bliver kaldt "galaksens bedre trompetist" samt mange flere.  

Som et fast element i festivalen bliver skolebørn fra Holstebro Kommune inviteret med i et stort projekt med korsang og musik. Det er musiker og entertainer Sigurd Barrett, der står i spidsen for det. 400 børn deltager sammen med verdensstjernerne. 

Dette års Klassiske Dage afvikles den 28. september til 1. oktober med undertitlen "Derfra min verden går" - kendt fra H. C. Andersens fædrelandssang "I Danmark er jeg født". 

Læs om festivalen og de medvirkende, se billeder og den flotte nye video, som er produceret af den vestjyske videojournalist Mads Haukrogh på Klassiske Dages hjemmeside. 

Oplevelsespakker

Køb en kulturpakke bestående af Klassiske Dage, overnatning på hotel i Holstebro samt besøg hos kulturinstitutioner i Holstebro-området: 

Pakke 1: Klassiske Dage - koncerter og overnatning på hotel - se pdf med fuldt program eller book her

Pakke 2: 4 Klassiske Dage med kulturoplevelser i øst - se pdf med fuldt program eller book her

Pakke 3: 4 Klassiske Dage med kulturoplevelser i vest - se pdf med fuldt program eller book her

EKSTRA: Da pakke 2 hurtigt blev udsolgt har vi oprettet en ekstra pakke: 4 Klassiske Dage med kulturoplevelser i øst - EKSTRA - se pdf med fuldt program eller book her

Klassiske Dage

Del denne side