Oplev Holstebro

Holstebro by er kendt for sit rige kultur og byliv. Her blomstrer det overalt med oplevelser. Oplev den afslappede og hyggelige stemning i og omkring Holstebro, som både byder på mangfoldige kulturelle, natur og sanselige oplevelser.

Spil golf, shop amok, gå på kulturopdagelse i Danmarks flotteste og næstældste gågade, tag en tur til stranden eller prøv en af vores mange lokale specialiteter produceret i hjertet af vestjylland.

Lad dig inspirere

Ved Holstebro finder du rig og unik natur med bl.a. brede sandstrande, smukke skove, vidtstrakte heder og dybe søer og det hele prydes af kulturhistoriske minder som gravhøje, voldgrave og historiske klosterruiner.

Tag på cykeltur i de smukke plantager, oplev dyrelivet tæt på fra en kano eller tag på vandretur gennem de unikke landskaber og oplev de flotte klosterruiner på Pilgrimsruten.

Holstebro har det hele. Her er trygge og gode cykelstier, fantastiske forhold for lystfiskere og gode aktiviteter for alle.

Information

Som turist har man ofte brug for oplysninger om det område man befinder sig i.

I Holstebro Kommune er der opsat infoskærme hos 30 aktører. Her kan du søge på overnatningssteder, spisesteder, attraktioner og aktiviteter i hele Holstebro Kommune.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte det lokale turistbureau som står klar til at hjælpe dig med inspiration til en fantastisk ferie.

Holstebro Turistbureau holder åbent Mandag til Fredag fra 10.00 - 15.30

Ulfborg-Vemb Turistforening holder åbent Mandag til Fredag fra 09.00 - 16.00

For specielle åbningstider følg blot det grønne I.