Kulturrygsække - mest for børn

Lån en kulturrygsæk på Holstebro Bibliotek og gå på opdagelse i Holstebro. Der er tre ture:

  • En kunsttur i Holstebro
  • En kulturhistorisk tur i Holstebro med spændende historier
  • En kombineret kunst- og kulturhistorisk tur rundt om vandkraftsøen. Få en malerpakke med, som indeholder tegne- og malegrej, så du kan male billeder fra turen.

Du kan frit vælge mellem en eller flere af turene. Oplysningerne er skrevet til de voksne, men udvalget af seværdigheder og beskrivelserne af dem er bevidst børnevenlige. Rygsækkene kan lånes af børn og voksne på Holstebro Børnebibliotek ved brug af lånerkort. Udenlandske turister skal medbringe pas for at låne. Rygsækken er GRATIS at låne i op til 7 dage og kan reserveres på forhånd.

Du er også velkommen til at hente vores Kunstguide på turistkontoret og læse mere om de mange kunstgenstande, der findes i byrummet. 

Frilandsmuseet Hjerl Hede

Oplev hvordan man levede i gamle dage og oplev den historiske legeplads. Her kan du gå på stylter, køre på væltepeter (gammeldags cykel), riv høns ned eller dyst med familien i støvlekast. Der er masser af gamle og sjove legeredskaber fra oldefars tid på den historiske legeplads på Hjerl Hede.

Strandingsmuseet Sct. George 

Museet genåbner den 19. maj 2017 efter et par års ombygning. Besøg museet med dets mange facinerende genstande fra havets dyb og prøv de mange spændende og udfordrende redskaber på legepladsen ved Strandingsmuseet.

 

Booking

Kulturrygsække - mest for børn

Antal 0,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

VisitHolstebro

Holstebro Turistbureau har et veluddannet og serviceminded personale. Vi er altid parate til at hjælpe byens gæster og borgere med turforslag og informationer.
Kontakt
Kirkestræde 13, 7500 Holstebro
Web: www.visitholstebro.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 15.30. Fredag kl. 10.00 - 15.00