Besøg og buffet på bondegården

Besøg Ledgaard, som tidligere har været en gård med malkeproduktion. I dag er gården bygget om til ferielejligheder og festlokaler. Vi holder dog stadig dyr på hobbyplan. Så hos os kan du se køer, kalve (Galloway kødkvæg), grise, kaniner og får, som du kan fodre med hånden. Alle dyrene er på friland. Vi fortæller om dyrene og gårdens udvikling og forandring gennem tiderne.

Vores festlokaler er udsmykket med gamle redskaber. I festlokalerne kan du nyde en lækker buffet, som blandt andet er fremstillet af gårdens egne produkter.

Fortællingen varer 2-3 timer og er egnet for både barnevogne og kørestole. Vi taler tysk og engelsk.

Pris inkl. buffet: Voksne kr. 150. Børn (3-11 år) kr. 75. Drikkevarer købes på stedet.

Oplys venligst dit mobilnummer ved booking i tilfælde af aflysning.

Booking

1. Vælg produkt(er)

Voksenbillet - Ledgaard 150,00 DKK
Børnebillet - Ledgaard 75,00 DKK

2. Vælg dato

Select a time above
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Ledgaard

Vi tilbyder både bondegårdferier, miniferier, længere ferieophold, familietræf og festarrangementer til alle hele året rundt. Hos os har du mulighed for at bo idyllisk på en hyggelig gård enten i lejlighed eller værelse. På gården finder du et væld af aktiviteter for både store og små. På Ledgaard kan du både klappe geder, ride på heste, køre i traktor, bygge huler, spille kroket, golf, pool, bordtennis eller petanque, køre gokart, fiske, slappe af i vildmarksbad og meget mere. I nærområdet finder du også mange andre aktiviteter, eksempelvis strand, golf, badeland, cykeludlejning og hyggelige handelsbyer.
Ledgaard Landboturisme v/ Inge og Anders Nielsen Stabyvej 76, Husby 6990 Ulfborg
http://led-gaard.dk/