Østerssafari ved Handbjerg Marina

Pluk de udsøgte Limfjordsøsters ved Handbjerg Marina

Tag med på østerssafari i Limfjordens skatkammer!

Under vandoverfladen ved Handbjerg Marina findes en af verdens bedste, frækkeste og mest eftertragtede delikatesser. Her kan du plukke nogle af verdens bedste østers i Limfjordens udsøgte spisekammer.

Limfjordsøsters er en meget eftertragtet spise takket være den specielle smag, som de har fået fra den lavvandede fjord. Østers i Limfjorden vokser langsommere end under sydligere himmelstrøg, hvilket giver dem en mere fyldig smag.

I selskab med deltagerne indsamler naturvejleder Jens Hedevang de friske delikatesser på fjordbunden, hvorefter de tilberedes over kulgril på seks forskellige måder til et herligt måltid – og så skylles hele oplevelsen naturligvis ned med frisksablet champagne. Der er dermed lagt op til vestjysk vildmarksluksus!

Turen henvender sig både til den vante skaldyrsspiser og den madinteresserede nybegynder – alle får en enestående madoplevelse. 

Det koster 300 kr. at deltage. Lån af waders, vandkikkert m.m. er inkluderet i prisen. Turen anbefales til personer over 14 år.

Medbring tøj til vejret, et par varme strømper, og evt. en spand. Lån af waders, vandkikkert m.m. er inkluderet i prisen.

Tid: Lørdag den 6. oktober og lørdag den 3. november 2018 kl. 14.00 – 17.00.

Foto: Casper Bagge

Booking

Østerssafari ved Handbjerg Marina

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 300,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Handbjerg Marina

Den hyggelige Handbjerg Marina ligger i Venø bugt i det smukke Limfjordsland mellem Vinderup og Struer. Handbjerg Marina har en af Limfjordens bedste badestrande med sandbund. Stranden er meget børnevenlig, og ved ebbe kan man gå meget langt ud, uden at få våde bukser. Ved Handbjerg Marina er der god mulighed for at surfe, og der er gode bad- og toiletfaciliteter. Marinaen råder også over både café og restaurant.
Kontakt
Handbjerg Marina
Handbjerg Marina 14
7830 Vinderup
www.handbjergmarina.com
Åbningstider
Se hjemmeside: www.handbjergmarina.com