Pay & Play Lemvig Golfklub

I Lemvig Golfklub har du muligheden for at spille golf uden i forvejen at have medlemskab af en golfklub og uden at have eget golfudstyr.

Lemvig Golfklub har en fantastisk flot og meget velplejet 6 hullers Pay and Play bane, som med sine mange sandbunkers, søer og vandløb giver udfordringer til golfspillere på alle niveauer. Du er meget velkommen til at leje golfkøller, bag og vogn i klubhuset, men eget udstyr må selvfølgelig også anvendes.

Greenfee betales i klubhuset. Klubhuset er åbent fra kl. 7.00 – 20.00 i sommerhalvåret.
Bemærk at banen kan være lukket tirsdage mellem 16.00 og 18.00 på grund af juniortræning. Ved større arrangementer kan der ved henvendelse til klubbens sekretariat opnås rabat på greenfee.

Priser:

5 timer på Lemvig Golfbane´ s Pay & Play bane pris 100 kr. pr. pers.

Leje af udstyr inkl. 3 bolde pris 125 kr.

Booking

Pay & Play Lemvig Golfklub

Antal 100,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Lemvig Golfklub

Lemvig golfbane bølger sig gennem et bakket og åbent fjordlandskab, hvor det mere er de vide udsigter over Lem Vig og Lidenlund end blæsten og bakkerne, der tager pusten fra en, men som på de gode gamle sea-side baner spiller bakkerne og vinden selvfølgelig med – og mod. På trods af landskabets kurver er der næsten ingen blinde slag, fairways er gennemgående brede, men det er ikke ligegyldigt, hvilken side man ligger i, og korrekt afstandsbedømmelse til de både højt og lavt liggende greens er vigtig.
Kontakt
Lemvig Golfklub
Strandvejen 15
7620 Lemvig
Tlf. 9781 0920
lemviggolfklub@lemviggolfklub.dk
www.lemviggolfklub.dk
Åbningstider
Sommerhalvåret 7.00 - 21.00
Vinterhalvåret vendes banen og der bruges bære bag