Jul i Holstebro gågade

Julenyheder fra Enheden for Erhverv og Turisme

Foto: VisitHolstebro

Kære turismeaktør i Holstebro Kommune, 

I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvad der rør sig inden for turismen i kommunen. Hvis du fremover ønsker at modtage nyhedsbrevet som mail, kan du give os besked på turist@visitholstebro.dk

Flot nyt layout på hjemmesiden

Vi har tryllet med hjemmesiden og givet den et helt nyt udtryk! I løbet af 2019 har alle "Visit-Denmark"-sider undergået en forvandling, så de nu er endnu mere mobilvenlige, hurtige og har et moderne design. VisitHolstebro.dk skiftede layout i november. 

Under fanebladet "Erhverv" kan du finde tilbud om kurser, invitationer til arrangementer, tips til markedsføring, info om Enheden, temamøder osv. Vi håber, I synes godt om det nye layout, og hører gerne fra jer med ris og ros til siden. 

Vi gør meget ud af at tilbyde turisterne en flot og inspirerende side, men vi kan ikke gøre det uden dig. Søg derfor din virksomhed frem og tjek, om vores oplysninger er korrekte, og send os gerne billeder af din attraktion, aktivitet, overnatningssted mv. 

 

Vi har samlet en skøn buket af julearrangementer for hele familien i Holstebro Kommune

Foto: VisitHolstebro

Lær at bruge billeder og video i din turismemarkedsføring

Kom på foto- og videoredigeringsworkshop den 16. og 30. januar i Holstebro og få grundlæggende færdigheder i foto- og videoproduktion til online salg, service og information i turismebranchen. 

Du kan med ganske få midler lære at planlægge, producere, redigere og distribuere foto- og videomateriale. 

Kurset er på begynderniveau og fokuserer på at bruge tilgængeligt udstyr som smartphone og gratis applikationer, så du hurtigt kan komme i gang. Kurset er gratis for turismeaktører i Holstebro Kommune. 

Læs mere og tilmeld dig via dette link.

Turismen skuer mod nye horisonter

Ca. 60 turismeaktører deltog i årets Turismekonference den 12. november, hvor eksperter fra KL og DI fortalte om baggrunden for oprettelsen af destinationsselskaber, og hvad det kommer til at betyde for de lokale aktører. 

Udfordringer, bekymringer og glæder ved, at Holstebro Kommune i løbet af 2020 indtræder i en ny og større destination sammen med Lemvig, Thisted, Jammerbugt og Hjørring Kommuner blev diskuteret.

Life out west

Mette Trads Nielsen fra Partnerskabet for Vestkystturisme præsenterede på turismekonferencen Vestkystens nye fælles kernefortælling og brand, som tager udgangspunkt i de allerede kendte sømærker langs Vestkysten. 

Vi opfordrer dig til at bruge det nye logo i din egen markedsføring, så din virksomhed bliver del af et større brand. 

Du kan læse mere og downloade den nye brandguide her.

Læs mere om MadMødet den 14. - 16. maj 2020 i hele Midt- og Vestjylland

Foto: VisitHolstebro

Holstebro Festuge - Generationer og Transformationer

Odin Teatret er for 11. gang tovholder for Holstebro Festuge, som løber af stablen den 6. - 14. juni 2020. Hvis du har idéer eller spørgsmål til festugen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Betina Slot på tlf. 96117084.

Hvor godt kender du dine markeder?

Er du opdateret på, hvor mange penge turister bruger på ferie i Danmark? Eller hvor de tager hen på ferie i Danmark?

Dét og meget mere kan du blive klogere på i VisitDenmarks nye markedsprofiler.

652.986!

Så mange gæster overnattede i Holstebro Kommune i de første ni måneder af 2019. 

Det er en stigning på 5,7 % sammenlignet med samme periode sidste år. 

Vi flytter!

Fra 1. januar flytter vi sammen med den øvrige forvaltning for Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked på Rådhuset i Holstebro. 

Adressen er Kirkestræde 11, 7500 Holstebro. 

Tak for godt samarbejde i året, der gik!
Vi ønsker jer en Glædelig Jul og Godt Nytår!

Foto: VisitHolstebro