Wifi i Holstebro Kommune

Gratis wifi til turister i Holstebro Kommune

Foto: VisitHolstebro

Turisterne kan være online, mens de er på ferie i Holstebroområdet. Der er etableret gratis wifi ved tre turistmagneter i kommunen

Holstebro Kommune skaber optimale digitale rammer for turister. Som en af de første kommunale turismeorganisationer i Danmark investerede Enheden for Erhvervs- og Turisme i 2015 i gratis wifi ved tre centrale turistattraktioner.

 
Dermed kan turisterne gå på nettet ved "Kvinde på Kærre" ved Det Gamle Rådhus i Holstebro, på Handbjerg Marina og ved Strandingsmuseum St. George i Thorsminde.

 
De digitale medier er fremtiden inden for turisme, når det handler om at formidle informationer om oplevelser. Gennem VisitHolstebro har turisterne mulighed for at finde inspiration til deres ferie i Holstebroområdet, og med det gratis wifi kan de dele ferieoplevelserne med vennerne. 

"Vi har foretaget en målrettet indsats for at sikre en god digital turistservice på hjemmeside, Facebook og med vores app. Og med det gratis wifi giver vi turisterne mulighed for at være online, mens de er her. Adgang til internettet er i dag blevet en naturlig og uundværlig del af rejseoplevelsen", fortæller Susanne Toftegaard Hansen, der er erhvervs-og turismechef i Holstebro Kommune.

 
"Målet er at få turisten til at besøge flere af vores attraktioner og benytte flere af vores spisesteder, for på den måde bliver de længere i området, og det skaber en større turismeomsætning", siger Susanne Toftegaard Hansen.