Flamingo Naturpark

Flamingo Naturpark med en spændende blanding af natur og forunderlige haver; Her er pavilloner, søer, vandfald, hyggelige  siddesteder, ønskebrønd, springvand, Slyk Kloster og meget meget mere. På din tur rundt i parken vil du opleve, at natur og park blander sig i skøn forening, så hold derfor øje med dyrespor, ællinger og andre dyreunger i parken.

I pavillonen kan du nyde din medbragte mad, eller du kan leje stedet til private fester og arrangementer. Pavillonen er den perfekte kulisse, hvis du ønsker en anderledes fest, og her kan pyntes og dækkes op på mange forskellige måder. Rundt om bygningen løber en udendørs terrasse med udsøgt udsigt over søerne.

Parken kan prale med ikke mindre end 20 forskellige slags åkander i de mange søer og laguner. I parken støder man også på Mosekonen og Frihedsgudinden. Se TV-MidtVests udsendelse om Flamingo Naturpark.

Se også Kim Larsens gamle 2CV i laden! Den afdøde sanger og entertainer havde en nær tilknytning til Holstebro. Gennem mange år spillede han på Kielgasten, hvor et nært venskab med Knud Christensen, som ejer Flamingo Naturpark, opstod. Ud over den gamle bil har Knud en række genstande fra Kim Larsens koncerter i Holstebro-området og en masse sjove og rørende historier om den danske nationalskjald. Her kan du se et sammenklip fra den privatkoncert, Kim Larsen gav til Knuds 40 års fødselsdag i 1992 i haven.

Hør Knud Christensen fortælle om sit venskab med Kim Larsen.

Desuden udstilles et væld af effekter fra Flamingo Pub i Holstebro, som Knud var manden bag.

Del denne side

Opdateret af:

Holstebro Turistbureau turist@visitholstebro.dk
 

Kontakt

Adresse

Skalstrupvej 10
7570 Vemb

Telefon

+45 9748 1202

Mobiltelefon

+45 2944 6636

Fakta

  • Faciliteter

    • Servicehund tilladt
  • Type

    • Naturpark

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.3122584999
Latitude : 56.354854