Go Green - 5 dages vandreferie

Ønsker du at holde en miljøvenlig vandreferie uden brug af bil, kan du Go Green! Book en helt særlig 5 dages vandretur med oplevelser ved Limfjorden i uge 26 eller 33 i 2019. Her får du nogle uforglemmelige dage, der gør godt for krop og sjæl. Den aktive ferie inkluderer vandring, friluftsliv og lokale råvarer. Overnatningen sker i båd på Handbjerg Marina, i safaritelt ved Borbjerg Mølle Kro og på den hyggelige og nostalgiske Sevel Kro.  

Turen inkluderer alle måltider, fuldt program, skønne naturoplevelser og møder med de lokale, som glæder sig til at vise området frem.

Go Green - vandreferie ved Limfjorden

Med Go Green

oplever du det gode liv ved Limfjorden og på den vestjyske hede på en miljøvenlig og aktiv ferie.

Mærk livet i mødet med naturen og den levende historie hos egnens aktører.

På den miljøvenlige ferie vandrer du mellem overnatningssteder og kulturoplevelser. Undervejs mødes du af den danske natur, der giver dig vind i håret og røde kinder.  

Her på siden kan du booke din Go Green-oplevelse, som finder sted i uge 26 eller 33 i 2019 - og tage på ferie med god samvittighed!

Anden dato?

Er I en gruppe på 6-10 personer, som ønsker en Go Green-oplevelse udenfor ugerne 26 og 33, så ret henvendelse til Karin på service@han... og hør om mulighederne for at sammensætte en tur