Holstebro Turistbureau flytter

Holstebro Turistbureau får ny adresse

Mandag den 16. januar lukker Holstebro Turistbureau i Holstebro Badeland for derefter at åbne op på Holstebro Bibliotek som en midlertidig løsning. Det betyder, at bibliotekets nuværende turistinformation suppleres med personlig turistbetjening
Torsdag, januar 12, 2017

Analyser fra Det Nationale Turismeforum viser, at turister har ændret adfærd. I dag orienterer de sig i højere grad på de online medier. 

”Kravet om en større digitalisering betyder, at vi i højere grad end tidligere kommunikerer med turisterne online . Vi gør en stor indsats for at være tilstede online og yde den service, som vores gæster efterspørger”, fortæller Søren Olesen, der er formand for Udvalget for Erhverv og Turisme i Holstebro Kommune.

Turister finder information og inspiration til oplevelser i Holstebro-området via VisitHolstebro.dk, Facebook, Instagram, VisitHolstebro-app’en og ikke mindst de 32 digitale touchskærme, som er placeret ved turistattraktioner og overnatningssteder i hele kommunen. Derudover kan turisterne få personlig turistservice og hente informationsmateriale på Holstebro Bibliotek, hvor turistbureauet holder til fra 16. januar.

Årsagen til flytningen er, at byrådet har besluttet at fraflytte kontoret i Holstebro Badeland, og mens man analyserer, hvilken form den fremtidige turistinformation og –service skal have, og hvor den skal være, er det besluttet, at den flytter ind på biblioteket.

For at gøre det nemt for turister at finde Holstebro Turistbureau fremover, etableres der nye skilte ved veje og ved Holstebros vartegn, ”Kvinde på Kærre” foran Det Gamle Rådhus. 

Holstebro Turistbureau ønsker at møde turisterne der, hvor de allerede er, og derfor fortsættes indsatsen omkring decentral turistinformation i højsæsonen. Turistbureauet er sammen med Holstebro turistambassadørkorps at finde decentralt på Det Gamle Rådhus i Holstebro, Hjerl Hede, Handbjerg Marina, Thorsminde by og Vedersø Klit.

Turister kan få personlig turistbetjening på Holstebro Bibliotek mandag-torsdag kl. 10-15.30 og fredag kl. 10-15. I bibliotekets øvrige åbningstid er der selvbetjening for turistinformation. 

*Enheden for Erhvervs- og Turismeudvikling lokaliseres i Nupark.
 

Kontakt:
Søren Olesen, formand for Udvalget for Erhverv og Turisme, tlf. 25339354

Susanne Toftegaard Hansen, chef for Enheden for Erhvervs- og Turismeudvikling, tlf. 96117081

Del denne side