Kulturvægterne

Mandag til fredag i juli og august kan du komme med på en spændende og stemningsfyldt aftentur til skulpturer og kuntværker i Holstebro sammen med to kulturvægtere i vægterkappe med lygte og morgenstjerne.

Kom og vær med, vi snakker og synger om kunst

Har du lyst til at hilse på skulpturer og kunstværker i Holstebro sammen med to snakkende og syngende kulturvægtereDet kan du ganske gratis i hele juli og august fra mandag til og med fredag fra kl.19.30-21.00.

Iført vægterkappe, lygte og morgenstjerne vil kulturvægterne tage dig med ad en særlig rute til byens mest unikke kunstværker. Og hvis du har spørgsmål, kan kulturvægterne lokkes til at fortælle lidt ekstra … Aftenturen starter og slutter ved Det Gamle Rådhus, hvor kulturvægterne synger Alberto Giacomettis berømte skulptur ”Kvinde på kærre” ned i hendes underjordiske natlogi. Det eneste du skal gøre er at møde op da turen er helt gratis. Har du spørgsmål under turen kan det også være at kulturvægterne har tid til at fortælle lidt ekstra. Vi ses - Holstebro Kulturvægterkorps

Se Kulturvægternes video via dette link

Ønskes en guidet byvandring med Kulturvægterne uden for disse tidsrum, kontakt formand Niels Jørgen Lundsgaard tlf. 97414253 eller 29257417, email: njlundsgaar...

Del denne side

Tid og mødested

Mandage til fredage i juli og august kl. 19.30 - 21.00. Turen starter og slutter på pladsen foran Det Gamle Rådhus ved "Kvinde på kærre".

Guide til den vestlige del af Holstebro kommune

Mangler I en  guide i forbindelse med besøg i den vestlige del af Holstebro Kommune, kan guidekorpset ved Folkeuniversitetscentret Skærum Mølle hjælpe.

Kontakt: Leif Carøe, tel. 21653346.

 

Se kulturvægternes brochure her.