Mindfulness og vandring ved Nissum Fjord

Tag med Nelly og Peter på en mindeværdig vandretur fredag den 31. - søndag den 2. september i de naturskønne omgivelser ved fjorden

En vandretur ved Nissum Fjord giver energi. Her er et særligt lys, frisk luft og en fornemmelse af, at der er højt til himlen. På denne tur kommer du forbi helt særlige steder, som byder på åbne vidder samt et rigt fugleliv. Vandreturen foregår bl.a. på engstier og markveje gennem et afvekslende terræn. Du vil deltage i spændende mindfulnessmeditationer og får serveret lækker mad baseret på økologiske råvarer og årstidens grønt. 

Adressen i Skalstrup er nøje udvalgt. Her er fred og ro og næsten ingen trafik. Desuden er der en særlig politik for brug af mobiltelefon. Weekenden tilrettelægges, så alle deltageres særlige behov så vidt som muligt tilgodeses, så man bare kan slappe af og nyde opholdet. 

Program:

Fredag: Vi samles til velkomst ca. kl. 17.30, hvor der bydes velkommen, og alle har mulighed for at hilse på hinanden. Mødested: Kirstinelyst, Sandbækvej 52, Skalstrup, 7570 Vemb. Aftenen byder på fælles spisning og indlæg om mindfulness inkl. guidet meditation. Efter aftensmaden er der fælles oprydning og hyggeligt samvær. Der er mulighed for en lille aftenvandring til Fjordhytten. 

Lørdag: Vi starter med en morgenmeditation kl. 7.30 og spiser herefter morgenmad. Omkring kl. 9.30 vandrer vi sammen til Den japanske Have i Nees og går retur gennem skoven. Vi spiser frokost i dejlige omgivelser og fortsætter dernæst vandring til Harpøt Havn, hvor vores køkkenhjælper serverer eftermiddagskaffen. Dagens vandring er i alt 10-11 km. På turen vil vi finde tid til at meditere og praktisere mindfull vandring, hvor vi går en strækning i stilhed. Vi samles omkring kl. 18.00 til meditation. Herefter aftensmad og hyggeligt samvær. Vi hjælper hinanden med det praktiske efter aftensmaden og fortsætter med hyggeligt samvær inkl. kaffe/te. 

Søndag: Vi starter med en morgenmeditation kl. 7.30 og spiser herefter morgenmad. Vi hjælpes med oprydning og kører i egne biler til Kytterup Havn. Vi vandrer til Kloster Havn og retur - ca. 4 km i alt. På turen vil vi finde tid til at meditere og praktisere mindfull vandring. Vi spiser frokost på Café Heden i Ulfborg Kirkeby og siger farvel til hinanden omkring kl. 13-14 alt afhængig af togtider m.v. 

Dato: fredag den 31. august kl. 17.00 - søndag den 2. september ca. kl. 13.30

Pris: 1950 kr. pr. deltager

Antal: 8-12 deltagere

Tilmeldingsfrist: senest den 3. august 2018

Tilmelding via dette link

Turen inkluderer guidning ved de to turledere: Nelly Thomsen, der er uddannet kostvejleder og har et stort lokalkendskab i området, og Peter Lykkehus, der er certificeret meditationsunderviser, foredragsholder og mindfulnessinstruktør. 

Forplejning:

Fredag: aftensmad

Lørdag: morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe, aftensmad

Søndag: morgenmad, frokost

Maden er overvejende vegetarisk med lidt fisk og fjerkræ. Der serveres fortrinsvist økologisk mad samt årstidens frugt og grønt.

Mindfulness: foredrag om mindfulness inkusiv guidet meditation. Der er meditation inden morgenmaden og aftensmaden samt i naturen i forbindelse med vandringen og mindfull vandring. 

Praktisk: 

- Turledere: Nelly Bækmark Thomsen, lokal guide, og Peter Lykkehus, mindfulnessinstruktør

- Turrygsæk til fornødenheder samt vandtæt og bekvemt fodtøj anbefales. Pakkeliste og andre praktiske oplysninger fremsendes i starten af august 

- Du behøver intet forhåndskundskab til meditation. Du skal blot være åben og nysgerrig 

- Man må regne med at hjælpe lidt med de praktiske opgaver omkring måltiderne m.v. 

- Der er mulighed for at blive hentet på Vemb Station

- Hvis du har særlige behov i forhold til kosten, bedes dette oplyst ved tilmelding

- Af hensyn til de, der er følsomme overfor mobilstråling, bedes mobilpolitikken overholdt. Yderligere information ved Nelly

- Toiletter og steder med overdækning findes på ruterne

- Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Der serveres kaffe, te og vand på Kirstinelyst. Øvrige drikkevarer sørger deltagerne selv for at medbringe. 

Hensyn: Turen er tilrettelagt, så der også tages hensyn til sansestærke mennesker. Ring gerne til Nelly på tlf. 97832012, hvis du er i tvivl, om turen er noget for dig.

Overnatning

Turen inkluderer ikke overnatning, men der er mulighed for at leje et dobbeltværelse på Kirstinelyst (efter først-til-mølle-princippet). Der er ligeledes mulighed for opsætning af eget telt/campingvogn på grunden. Yderligere overnatningsmuligheder, fx værelser, teltplads, shelter og tipi, anvises i en radius af højst 10 km. Ring til Nelly på tlf. 97832012. Ankomst er fleksibel og efter aftale. 

Ret til ændringer forbeholdes

Del denne side