Naturbilleder

Naturen er sat i ramme

Når Holstebro Turistbureau igen slår dørene op for den decentrale turistinformation i Det Gamle Rådhus i gågaden i Holstebro i ugerne 28-32 er det med en udstilling af områdets skønne naturperler

Nissum Fjord, Vesterhavet, hederne og åerne danner en fantastiskkulisse i Holstebro Kommune. Mange af de smukke motiver er blevet foreviget i rammer, som du kan nyde synet af, hvis du besøger den gamle byrådssal i Holstebro i sommerferien. 

Nogle af billederne er taget af den lokale fotograf Poul Mejls, som har fundet smukke omgivelser i gåafstand fra Holstebro by. Billederne pryder også væggene på Giestgivergaarden Phønix' værelser, hvor de skal inspirere gæsterne til at opleve naturen i byen på gåben. 

Hele udstillingen favner billeder af natur lige fra Vesterhavet i vest til Limfjorden i øst. Her er både klitter, skov, åer, vesterhav, fjord og hede. På flere af billederne er det tydeligt, at naturen ved Holstebro bruges aktivt - hvad enten det er i form af en vandretur, cykeltur eller med havkajak eller kitesurfing på fjordene. 

Udstillingen består af i alt 11 billeder, som er printet på fiber-plader fra firmaet Procraft, der arbejder ud fra bæredygtige materialer. Pladerne er resultatet af gennemsigtige genbrugte vandflasker, som ved høj varme er presset sammen til at give en jævn overflade, som man kan trykke grafik og billeder på. 

Udstillingen er åben mandage, onsdag og fredage i ugerne 28-32 kl. 12-15 frem til midt i august i forbindelse med den decentrale turistinformation på Det Gamle Rådhus i Holstebro. Det er gratis at besøge udstillingen. Husk at du onsdage allerede fra kl. 11 kan komme med på en gratis byvandring med Holstebro Kommunes guidekorps, der tager dig med rundt til kunstværkerne i byen. Det kræver ingen tilmelding at deltage, du møder bare op ved Det Gamle Rådhus. Samtidig har du chancen for at få en snak med en af de lokale turistambassadører. 

Del denne side