Nørre Vosborg

Nørre Vosborg

Nr. Vosborg er en gammel herregård, der har gennemgået en omfattende restaurering, nænsomt udført af håndværkere med ekspertise indenfor historiske bygninger, så den autentiske og historiske atmosfære forblev velbevaret. Herregården og dens smukke omgivelser danner de perfekte rammer om ethvert besøg og har et væld af kultur- og naturoplevelser at tilbyde.

Møde- og konferencefaciliteter

Nr. Vosborg er et spændende mødested, hvor det er muligt at holde små som store møder og konferencer i de historiske lokaler, der er udstyret med moderne Av-udstyr og trådløst internet. Derudover er det muligt at inddrage de smukke naturområder og herregårdens forskellige kulturelle events og gøre mødet til en oplevelse. Nr. Vosborgs personale er altid behjælpelig med planlægningen samt inspiration og nye ideer.

Restaurant

I restauranten er der sat kulinariske oplevelser på menuen. Her kreeres spændende, men enkle retter efter klassisk kogekunst med årstidens friske råvarer, hvilket alt sammen bliver serveret med smil og service af høj standard. Til møder og konferencer tilbydes forskellige forplejningsordninger. 

Overnatning

Takket være den gennemgribende restaurering kan Nr. Vosborg i dag tilbyde lyse værelser med nutidens moderne udstyr. Samtidig er der skabt balance mellem den nye hotelfløj og herregårdens historiske bygninger, hvor det også er muligt at overnatte. På alle værelserne er der toilet og bad, fladskærm og trådløst internet samt kaffe og te. Derudover er det muligt at vælge værelser med badekar, terrasse eller balkon. 

Andre faciliteter

Nr. Vosborg tilbyder løbende udstillinger og kulturelle arrangementer.
Derudover er herregården omgivet af små vandrestier, hvorfra det er muligt at opleve den smukke natur og de historiske bygninger. 

Del denne side

Adresse og kontaktinformation

Nørre Vosborg
Vembvej 35
DK-7570 Vemb

Tlf. 97 48 48 97
Fax. 97 48 48 96
http://www.nrvosborg.dk/

Oversigt

Mødelokale: 8
Max mødedeltagende: 300
Enkeltværelser: N/A 
Dobbeltværelser: 56
Senge i alt: 112
Egen parkeringsplads: Ja, også til busser 

Herregården Nørre Vosborg

Herregården

Hotel Nørre Vosborg
Restaurant Nørre Vosborg

Restaurant