Agilitybanen ved Thorsminde Camping

Agilitybane i Thorsminde

Foto: VisitHolstebro

Lad hunden boltre sig på agilitybanen ved Thorsminde Camping!

Hos Thorsminde Camping er hunde særdeles velkomne. Campingpladsen har gode vaskefaciliteter for hunden, når den kommer tilsandet hjem fra en tur ved stranden, og den helt nye agilitybane har 20 forhindringer er til både leg og læring for hunden. Her kan hunden træne både slalom, spring, gå på vippe, gennem tunnel og øve færdighederne på en balancebom. 

"Vi er rigtig glade for at få besøg af gæster med hund, og hvert år besøger både mange danske og tyske hunde os. Thorsminde er som skabt til en god ferie med hund, da der er mange gode naturområder i nærheden, hvor hunden er velkommen", fortæller Gerda Johansen, der sammen med sin mand Mogens ejer Thorsminde Camping. 

Det koster 30 kr. at benytte agilitybanen, og udefrakommende gæster, som ikke bor på campingpladsen, er også velkomne til at benytte banen med hunden. 

"Vi har allerede haft mange gæster, der har benyttet banen, og alle synes, at det er en super idé. Hundebaderummet er der også blevet taget godt imod", siger Gerda Johansen. 

Initiativet med agilitybanen bakker op om Holstebro Kommune som en hundevenlig destination. Flere steder i kommunen udleveres gaveæsker med idéer til ferie med hund og lidt godbidder til turister, der har hund med. Gaveæsken er naturligvis også at finde hos Thorsminde Camping. 

Aktiv på fjorden

Ikke kun hunde og deres ejere kan få en god aktiv oplevelse ved Thorsminde Camping. Udover agilitybanen er det nemlig muligt at leje kano, kajak og stand up-paddle-udstyr. 

"Nissum Fjord er som skabt til at være aktiv på vandet. Det rolige vand gør, at det er muligt for både nybegyndere og øvede at lege på fjorden", fortæller Gerda Johansen. 

Thorsminde Camping har gennem flere år tilbudt kitesurferskole, hvor turister kan træne, inden de selv begiver sig ud på vandet. I år har campingpladsen udvidet sine udlejningsmuligheder, og der tilbydes desuden kursus i brugen af stand up-paddle. 

Kontakt

Gerda Johansen, Thorsminde Camping, tlf. 20451976

Holstebro Turistbureau, tlf. 96117080