Sommerhusmappe Holstebro

Genanvendelige sommerhusmapper

Foto: VisitHolstebro

Feriehusgæster i Holstebro Kommune kan finde inspiration til en uforglemmelig ferie i en sommerhusmappe fyldt med brochurer og materialer. 

Igen i år kan feriehusgæster i Holstebro Kommune finde inspiration til en uforglemmelig ferie i en sommerhusmappe fyldt med brochurer og materialer. Alt lige fra aktive naturoplevelser, til gode madoplevelser og kulturelle begivenheder serveres i mappen, som feriehusudlejere kan bestille hos Holstebro Turistbureau

Mappen synliggør aktiviteter på en overskuelig måde for gæster, der holder ferie i Holstebroområdet. Den indeholder bl.a. det nye sommerprogram for 2019, VisitHolstebro-magasinet og kort over gode vandre- og cykelture samt flyers om aktuelle begivenheder.

”Fremtidens kommunikationsplatform inden for turisme er digital, men vi oplever, at både danske og tyske feriegæster sætter pris på at have noget fysisk at bladre i i feriehuset. Med sommerhusmappen ønsker vi at signalere en mere bæredygtig og mindre miljøbelastende tilgang ved, at mapperne kun skal leveres én gang, hvormed transport og trykning minimeres. Samtidig giver det flere gæster mulighed for at bruge samme materiale”, fortæller Susanne Toftegaard Hansen, der er chef for Enheden for Erhvervs- og Turismeudvikling i Holstebro Kommune.

De seneste år har der været stor efterspørgsel på mappen særligt hos feriehusudlejere på Vestkysten. Men også hoteller og campingpladser har benyttet sig af at bestille mappen til at ligge på værelser og i hytter.

Mappen er gratis, og overnatningssteder, aktører, feriehusejere m.fl. i Holstebro Kommune kan bestille den hos Holstebro Turistbureau. 

For aktører, der fik udleveret mapper sidste år, er der mulighed for gratis genopfyldning af materiale ved Holstebro Turistbureau.

Kontakt:
Susanne Toftegaard Hansen, Enheden for Erhvervs- og Turismeudvikling, Holstebro Kommune, tlf. 96117081
Holstebro Turistbureau, tlf. 96117080

Bæredygtig ferie i Holstebro

Foto: VisitHolstebro