Vinderup byder på mange alsidige oplevelser

Oplevelser i og omkring Vinderup

Vinderup er nok mest kendt for det nærtliggende Hjerl Hede, men det blomstrer overalt med opplevelser både med kultur, natur vandmiljøer. Oplev den afslappede og hyggelige stemning i og omkring Vinderupby, som både byder på mangfoldige ting at lave, besøg bland andet handbjerg strand, spil golf ved Borbjerg mølle eller gå en tur i en af de mange skovområder.

Lad dig inspirere

Ved Holstebro finder du rig og unik natur med bl.a. brede sandstrande, smukke skove, vidtstrakte heder og dybe søer og det hele prydes af kulturhistoriske minder som gravhøje, voldgrave og historiske klosterruiner.

Tag på cykeltur i de smukke plantager, oplev dyrelivet tæt på fra en kano eller tag på vandretur gennem de unikke landskaber og oplev de flotte klosterruiner på Pilgrimsruten.

Holstebro har det hele. Her er trygge og gode cykelstier, fantastiske forhold for lystfiskere og gode aktiviteter for alle.

Information

Som turist har man ofte brug for oplysninger om det område man befinder sig i.

I Holstebro Kommune er der opsat infoskærme hos 30 aktører. Her kan du søge på overnatningssteder, spisesteder, attraktioner og aktiviteter i hele Holstebro Kommune.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte det lokale turistbureau som står klar til at hjælpe dig med inspiration til en fantastisk ferie.

Turistbureauer

Holstebro Turistbureau holder åbent

mandag til torsdag fra 10.00 - 15.30 og fredag 10.00 - 15.00

Vi sidder klar til telefonen på 96117080

Ulfborg-Vemb Turistforening holder åbent mandag til fredag fra 09.00 - 16.00

For specielle åbningstider følg blot det grønne I.