Feriehus i Vestjylland

Overnatning i hyggelige rammer

Hotel i Holstebro

Nyd roen og den smukke natur i Vestjylland

Sov tæt på Vesterhavet og i den vestjyske natur. Sommerhuset venter på dig i klitterne ved havet. Campingpladserne inviterer på hygge. Og hoteller og kroer står klar med hyggelige værelser. 

Feriehus og Ferielejlighed

Sov tæt på Vesterhavet og den vestjyske natur. Sommerhuset venter på dig i klitterne ved havet. Området byder på masser af udendørsaktiviteter som vandring og cykling. Og kulturelle oplevelser for hele familien på museer og attraktioner.

Hoteller og kroer

Hotellerne og kroerne i Holstebro-området danner en hyggelig ramme om din ferie. Du er tæt på alt, hvad Holstebro kan byde på af seværdigheder og aktiviteter, du kan opleve landlig krokultur, spise dansk, internationalt og eksotisk, du kan bo billigt og godt eller lidt dyrere og eksklusivt

Camping

Holstebro-områdets campingpladser er ferieoaser, der ikke bare tilgodeser friluftslivet, men også i allerhøjeste grad byder på forkælelse. Her har du frihed til at gøre lige det, du har allermest lyst til sammen med familien. Se listen over autocamper-pladser her

Bed and Breakfast

Nyd den gæstfrie atmosfære, høje kvalitet og gode service hos de lokale Bed and Breakfast-udlejere i Holstebro-området, hvor du kan komme helt tæt på livet hos en dansk familie.

Besøg bondegården

Giv familien en uforglemmelig bondegårdsferie i Vestjylland! Besøg stalden med køer og kalve, klap gederne og giv grisene mad. Her er masser af oplevelser i børnehøjde. Lær børnene om vejen fra jord til bord og giv dem en oplevelse, de aldrig vil glemme!

Vandrehjem

På vandrehjemmene er atmosfæren åben, imødekommende og afslappet. Her er plads til alle, både børn og voksne, unge rygsækrejsende og ældre, skolebørn, sportsfolk og kursusdeltagere.

Lejrskoler og hytter

Områdets lejrskoler og hytter tilbyder lokaler med god plads indenfor med gode moderne faciliteter og store grønne områder udenfor, hvor der typisk er gode aktivitetsmuligheder og bålpladser.

Naturlejrpladser

Stiller du ikke særlige krav til komforten, og vil du gerne bo midt i naturen, er primitive naturlejrpladser måske noget for dig. Hverken biler, campingvogne, autocampers, motorcykler eller knallerter har adgang til pladserne. De fleste af pladserne er forsynet med rindende vand og toilet,

Nyd Limfjordens ro - bo på båd i Handbjerg Marina

Foto: VisitHolstebro

Ren ferieglæde - sådan sorterer og bortskaffer du affald fra sommerhuset

Foto: Nomi4s