Sommerhus ved Vesterhavet

Overnatning i Holstebro og omegn

Sov tæt på Vesterhavet og i den vestjyske natur. Sommerhuset venter på dig i klitterne ved havet.

Her er god plads til hele familien og masser af muligheder for at finde et godt sted at sove, hvad enten du er til camping, hotel, kro, sommerhus, B&B eller noget helt andet! 

I Vestjylland kan du også tage børnene med på bondegårdsferie, hvor I får lov at klappe grise og geder og måske køre i traktor

Campingplads i Vestjylland
Feriehusudlejere

Feriehus- og Ferielejlighedsudlejere

På Holstebro-egnen har vi feriehuse og ferie lejligheder for enhver smag og pengepung. Her kan du finde huse med spa, pool og al anden tænkelig luxus, men du kan også finde mere enkle og rustikke ferieboliger. Fælles for dem er, at vælger I et feriehus, vælger I samtidig friheden til at gøre det, I vil - ude og inde.

Hoteller og Kroer

Hoteller og Kroer

En vellykket ferie indbefatter også at bo og spise godt. Og det er der rig lejlighed til i Holstebro. Her er service og kvalitet helt i top, og du kan bruge tiden på dét du er her for - nemlig at holde ferie!

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast er ferie til rimelige priser hos private udlejere. Og samtidig kommer man tæt på en dansk familie.

Vandrehjem

Vandrehjem

En ferie på vandrerhjem sprænger ikke budgettet. De komfortable vandrerhjem tilbyder en gedigen seng til en billig pris.

Camping

Camping

Tag jeres eget "hus" med hjemmefra. Alle vores campingpladser er placeret i naturskønne områder med hav, fjord eller sø som nærmeste nabo. 

Naturlejrpladser

Naturlejrpladser

Ønsker du at komme rigtig tæt på naturen - og overnatte gratis - findes der en række primitive lejrpladser med shelters eller plads til telt langs Storå og i plantagerne omkring Holstebro.

Lejrskoler og Hytter

Lejrskoler og Hytter

Mange af de lokale spejdere udlejer deres hytter til grupper, familiefester, ryste-samme-ture m.v .