Klitferie

Klitferie

Foto: Klitferie
Overnatning
Feriehusudlejere
Klitferie er et feriehusudlejningsbureau med kvalitets feriehuse ved Vesterhav, klitter, badestrand, fugle, og mange cykelruter og vandrestier, golfbaner og fiskemuligheder til en aktiv ferie i sommerhus ved Vestkysten. For børnefamilier har vi aftaler med attraktioner ved Vestkysten, hvor I kan komme ind gratis eller til med rabat - for eksempel Holstebro Badeland og Ulfborg Svømmehal. Skal hunden med på ferie, er den velkommen her! Mange af vores feriehuse tillader hund. Fra den 1. oktober til den 31. marts må hunde løbe frit på stranden – hvis de er under kontrol.
Adresse

Havvej 4

6990 Ulfborg

Kontakt

E-mail:post@klitferie.com

Telefon:9749 5195

fax:9749 5235

Website

Klitferie

Klitferie er et familiedrevet udlejningsbureau med kvalitets feriehuse i unik natur med det evigt foranderlige Vesterhav, langstrakte klitter, dejlig badestrand, rigt fugleliv, skønne cykelture og vandrestier, flotte golfbaner og gode fiskemuligheder til en aktiv ferie i sommerhus ved Vestkysten.

Er I en familie med børn, har vi aftaler med forskellige attraktioner ved Vestkysten, hvor I kan komme ind gratis eller til med rabat - for eksempel Holstebro Badeland og Ulfborg Svømmehal.

Hos Klitferie er hunden særdeles velkommen i mange af feriehusene. Her er mange store grunde med feriehuse, hvor hunden kan fornøje sig. Hos Husby Ferieservice kan man leje hundehegn.

Fra den 1. oktober til den 31. marts må hunde oven i købet løbe frit på stranden – så længe man har hunden under kontrol.

Her kan du søge alle Klitferies feriehuse, hvor hunden er velkommen.

Find inspiration til oplevelser med hund i Holstebro-området.

 

 Adresse

Havvej 4

6990 Ulfborg

Facilities

Kapacitet: Huse (165)

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
Holstebro Turistbureau