Borbjerg Mølle Kro

Oldtidsvejen - Borbjerg Mølle Kro & Hotel

Foto: VisitHolstebro
Overnatning
Kroer
Hyggelige Borbjerg Mølle Kro & Hotel er dansk kulturhistorie med den gamle vandmølle som centrum og den antikke atmosfære bevaret i værelserne. Fra alle selskabslokaler, konferencelokaler, værelser og terrasser er der en fantastisk udsigt over Borbjerg Mølle Sø, vandløb, eng og skov, som indbyder til udendørs aktiviteter som vandring, cykling og fiskeri.  
Adresse

Borbjerg Møllevej 3

7500 Holstebro

Kontakt

E-mail:info@borbjergmill.dk

Telefon:9746 1010

fax:9746 1646

Borbjerg Mølles historie går mere end 600 år tilbage. Kroen er idyllisk beliggende midt i naturen med Møllesøen, små skovområder og store enge som nærmeste naboer. Naturen indbyder til gåture på områdets mange vandrestier.

Her kan du kan opleve en antik og historisk stil i både opholdsrummene og i de individuelt og hyggeligt indrettede værelser.

Borbjerg Mølle Kro og Hotel er kendt som Det Jyske Afrika. Den tidligere ejer fandt inspiration på sine mange rejser i Afrika. I dag er huser kroen en imponerende samling af elefanter i alle størrelser og afskygninger. Du kan også møde eksotiske dyr i levende live for eksempel lamaer, næseaber, emuer og æsler.

Borbjerg Mølle Kros restaurant tilbyder gode traditionelle retter og en lækker sæsonmenu. Du kan bestille en lækker picnickurv til at tage med på udflugt. Driller vejret, kan kurven nydes i teltet under BaoBab træet eller i den afrikanske Toguna.

Find inspiration til flere oplevelser nær Borbjerg Mølle Kro & Hotel på touchskærmen i receptionen.  

Læs mere om Oldtidsvejen.

Adresse

Borbjerg Møllevej 3

7500 Holstebro

Facilities

Marguerit Hoteller

Restaurant

Mødefaciliteter

WiFi

Egen parkeringsplads

Bar

Hund tilladt

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro