Vedersø Klit Camping - minigolf

Vedersø Klit Camping

Foto: VisitNordvestkysten, Holstebro
Overnatning
Campingpladser
Vedersø Klit Camping ved Vesterhavet. Her findes udendørs swimming pool, solarium, dampbad/spa, sauna og meget andet. Campingpladsen har aktiviteter for hele familien: spillehal med pool, bordtennis og spillemaskiner, hotspot, minigolf, tennis, legepladser, hoppepuder og trampolin, supermarked og møntvaskeri. På Vedersø Klit Camping kan din hund nyde et bad i hundebadet. Campingpladsen tilbyder hundeposer på pladsen og vandskåle ved receptionen i højsæsonen. På Restaurant Havtorn er gæster med hund velkomne til at spise deres take away-mad i teltet ved siden af. Cykel- og vandreruter i f.eks. Husby Klitplantage. Besøg også nogle af områdets mange kulturhistoriske attraktioner som Strandingsmuseum St. George og Herregården Nørre Vosborg. På campingpladsens touchskærm kan du finde flere turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort mm. over Holstebro Kommune.
Adresse

Øhusevej 23

6990 Ulfborg

Kontakt

E-mail:info@klitcamping.dk

Telefon:9749 5200

Vedersø Klit Camping ligger lige ved Vesterhavet og i skønt naturområde med gode læforhold. 

Her finder du udendørs swimming pool, solarium, dampbad/spa, sauna og meget andet. Campingpladsen har aktiviteter for hele familien: Foruden en ny multibane til børn finder du spillehal med pool, bordtennis og spillemaskiner, hotspot, minigolf, tennis, legepladser, hoppepuder og trampolin. Desuden er der et stort supermarked og møntvaskeri.

Som noget nyt har vi fået tre mobilehomes med plads til 6 personer. To enkeltesenge en dobbeltseng og en sovesofa. Mobilehomes har eget bad og toilet. 

På Vedersø Klit Camping kan din hund nyde et bad i hundebadet efter en tur på stranden på Vedersø Klit Camping. Campingpladsen har derudover hundeposer på pladsen og vandskåle ved receptionen i højsæsonen. På pladsens restaurant Havtorn er gæster med hund velkomne til at spise deres take away-mad i teltet lige ved siden af.

I området findes mange cykel- og vandreruter for eksempel i Husby Klitplantage. Besøg også nogle af områdets mange kulturhistoriske attraktioner som Strandingsmuseum St. George og Herregården Nørre Vosborg.

På campingpladsens touchskærm kan du finde flere turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort mm. over Holstebro Kommune.

Adresse

Øhusevej 23

6990 Ulfborg

Facilities

Butik/Kiosk

Legeplads

Fiskemulighed

Minigolf

Cykler

Bed+Bike Sport

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro