Sevel Kro

Sevel Kro

Sevel Kro er en hyggelig, gammel og ikke mindst Kongeligt Privilegeret kro, der ligger i en smuk natur med både søer, skov og hede. Kroen er en rigtig landsbykro med stolte kro-traditioner og en lang spændende historie, der kan spores helt tilbage til 1662.

Møde- og konferencefaciliteter

Sevel Kro er med dens spændende fortid og historiske lokaler et yderst interessant mødested. Her er der tre gode mødelokaler i forskellige størrelser til rådighed, så der er mulighed for at afholde mindre, intime møder samt større møder og konferencer. Der er internetadgang og lærred til rådighed, men Av-udstyr skal medbringes. 

Restaurant

Sevel Kro serverer traditionelle danske retter såvel som internationale og mere moderne retter. Kroen er udnævnt til et Limousine Unik Gourmet spisested og godkendt af Dansk Limousine Forening, hvilket betyder, at højkvalitets-limousinekød fra ægte limousinekvæg serveres i spændende retter. Og de kan med god samvittighed nydes, da Sevel Kro også har fået Dyrenes Beskyttelses anbefaling. Til enhver ret hører en god vin sig til, hvilket kan findes i Sevel Kros egen hyggelige vinkælder.

Overnatning

Sevel Kro tilbyder nyindrettede lyse og rummelige værelser med eget bad og toilet samt trådløst internet og TV. Derudover er det også muligt at overnatte i kroens gamle afdeling og opleve ægte historie og landsbyidyl, hvor man bliver vækket af det smukke klokkespil fra landsbykirken.
I kroens nabohus er der nyligt indrettet to hyggelige ferielejligheder.

Andre faciliteter

Sevel kro er beliggende direkte ved Hjerl Hede, Stubbegård Sø og Stubber Klosterruin, så der er rig mulighed for at komme ud og opleve historien og nyde den smukke natur. Ønsker man lidt mere shopping og byliv, anbefales et besøg til enten Holstebro, Viborg, Skive eller Struer, der alle lægger kun ca. 20km fra Sevel. 

Del denne side

Adresse og kontaktinformation

Sevel Kro
Søgårdvej 2, Sevel
DK- 7830 Vinderup

Tlf. 97 44 80 11
Fax. 97 44 82 55
www.sevelkro.dk

Oversigt

Mødelokale: 3
Max. mødedeltagende: 100
Enkeltværelser: 2
Dobbeltværelser: 8
Senge i alt: 19
Afstand til centrum: 21,2km
Afstand til banegård/busstation: 21,6km
Egen parkeringsplads: Ja, også til busser 

Hjerl Hede

På Hjerl Hede får man via de mange levendegjorte og involverende aktiviteter indsigt i bondekulturen og dens livsvilkår, håndværkstraditioner og skikke.