Skaldyr i Limfjorden

Skaldyrssafari på Handbjerg Marina

At finde og fange sin egen aftensmad i naturen er et hit. Nu har du chancen for at få fingrene i fjordrejer og krabber i Limfjorden
Tirsdag, august 1, 2017

Limfjordens er verdenskendt for at være et gastronomisk skatkammer. Lige for tiden er det især krabber og fjordrejer, man kan fange på fjordens bund og spise med stor fornøjelse.

”Rejerne fra Limfjorden smager exceptionelt godt. Man kan ikke få en mere frisk og lækker rejemad, end den man selv fanger i fjorden”, siger naturvejleder Jens Hedevang, der er med som guide på skaldyrssafari ved Handbjerg Marina lørdag den 12. august.

I selskab med deltagerne fanger han de friske delikatesser på fjordbunden, hvorefter de tilberedes over bål til et herligt måltid af krabbesuppe og rejemad. Turen henvender sig både til en vante skaldyrsspiser og den madinteresserede nybegynder – alle får en enestående madoplevelse.

”Vi vil gerne give vores gæster på marinaen en enestående oplevelse, hvor de trækker i waders og selv fanger nogle af verdens bedste østers. Limfjorden har et udsøgt spisekammer, som vi gerne vil give gæsterne mulighed for at udforske”, siger Johannes Ruby fra Handbjerg Marina.

Det koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn at deltage. Lån af waders, vandkikkert m.m. er inkluderet i prisen.

Tilmelding er nødvendig via VisitHolstebros hjemmeside.
https://www.visitholstebro.dk/booking/21306

Kontakt: havnechef Keld Bjerrum, tlf. 22733235

Foto: Henrik Vinther Krogh/COMPLOT

Del denne side