Hund

Tag hunden med på ferie

Tag din firbenede ven med på ferie i Holstebro og omegn, hvor mange hundevenlige overnatningssteder og attraktioner er klar til at tage imod jer

I Holstebroområdet har vi skabt de bedste rammer for ferie med hund, og mange steder indbyder naturen til at være aktiv i selskab med den firbenede. Slip hunden løs i en af de mange hundeskove i området, hvor din hund frit kan forlyste sig sammen med andre hunde. Du må også gerne tage din hund med på stranden i Danmark, hvor den må løbe frit på den åbne strand fra 1. oktober til 31. marts. Resten af året skal den være i snor. Vær opmærksom på, at hunde ikke må bade i havet ved strande med Blå Flag.  

Besøg Fru Pedersens Have ved Vemb, hvor du må medbringe din hund i snor. Den romantiske have har åbent i weekender i maj, juni og september kl. 13-17, i juli og august er der åbent hver dag. Entré 60 kr, som betales kontant på stedet.   

På Handbjerg Marina, hos Frilandsmuseet Hjerl Hede, i Flamingo Naturpark ved Vemb og hos Play-Time er din hund også meget velkommen, hvis bare den er i snor. Hos sidstnævnte er der desuden sat en drikkeskål op, ligesom der er poser til opsamling.  

Hos Thorsminde Camping er din hund også særdeles velkommen. Her er gode vaskefaciliteter og en helt ny agilitybane

Lidt længere mod syd kan din hund nyde et bad i hundebadet efter en tur på stranden på Vedersø Klit Camping. Campingpladsen har derudover hundeposer på pladsen og vandskåle ved receptionen i højsæsonen. På pladsens restaurant Havtorn er gæster med hund velkomne til at spise deres take away-mad i teltet lige ved siden af. 

Også hos Trandum Camping finder du hundevenlige omgivelser på campingpladsen, der er omgivet af naturen. Hunde er bl.a. velkomne i caféen på campingpladsen. 

Overrask din hund med en ekstralækker godbid fra Nørre Kærgård Bison, som sælger sticks til den firbenede. 

Lad din hund løbe frit og trygt omkring uden snor - lej et mobilt hundehegn hos Husby Ferieservice.

Flere hundevenlige oplevelser og spisesteder: 

Restaurant Italia: tag din hund med på restaurant midt i Holstebro by og nyd udsigten til Storå, mens du nyder et lækkert måltid.

Borbjerg Mølle Kro og Hotel : Bortset fra et allergiværelse, kan man tage hund med på alle værelser på kroen. Der er flere kilometerlange stier i området, og hundene elsker de forskellige dufte i naturen. 

Nørre Vosborg: Herregården har enkelte værelser, hvor det er tilladt at have hund med. 

Sevel Kro: Tillader hunde på værelserne. 

B&B Irma Jacobsen: Hunde er velkomne hos Irma, der bor på en gård med fri omgivelser, dejlig natur og skov i nærheden. Man skal selv have seng med til hunden; de må ikke komme med op i sengen. 

Klithedegårdens B&B: Gården har selv både hunde og katte, og andre hunde er altid velkomne. Her er fri hundestrand fra 1. oktober til 1. november og ikke langt til hundeskov. Værtsparret tilbyder at passe hunde, mens gæsterne fx er ude at spise på restaurant.

Som noget nyt lancerede vi i 2016 en gaveæske til din hund, som du kan hente gratis på flere turistattraktioner og turistbureauet i Holstebro, også i sommeren 2018. I æsken finder du bl.a. godbider til din hund, nyttig information og et halsbåndssmykke 

Du kan også lade din hund slukke tørsten ved en af vores hundebarer, som vi har stillet op flere steder.

Din hund er meget velkommen hos os - men vis hensyn: 

- Hunden skal altid føres i snor. Den eneste undtagelse er, at hunden må løbe frit på den åbne strand fra 1. oktober til 31. marts, hvis de er under kontrol af ledsager

- Mange mennesker, især børn, er ikke vant til og trygge ved hunde - vis derfor hensyn

- Saml altid hundens efterladenskaber op

- Hunden kan luftes uden snor i hundeskovene

Del denne side

En vovet guide!
Hundeskove i området

Hundeskove

Find den nærmeste hundeskov
Gaveæske til din hund

Hund

Din hund er velkommen

Hundeskove

Agilitybane i Thorsminde

Agilitybane i Thorsminde

Chiccos tur til stranden

Chicco på tur til stranden

VisitHolstebro åbner hundebar

Hundebar var Holstebro Turistbureau

Er din hund blevet syg?