Her er noget for enhver smag

Ud at spise | Gastronomi

Lækre smagsoplevelser venter dig i Holstebro og omegn. Stemningsfyldte restauranter, kroer og caféer byder på velsmagende retter for enhver smag. Økologiske råvarer, lokale fødevareprodukter og spisesteder med kulturhistorie er nogle af nøgleordene. Uanset om du foretrækker det moderne danske køkken, det italienske, eller asiatiske køkken, finder du det her. 

Har du lyst til at nyde en let og lækker anretning på café eller en treretters kvalitetsmenu, har vi spisestedet til dig. Uanset om du har lyst til at nyde maden eller blot en kop kaffe midt i bymiljøet, eller med udsigt til områdets smukke og varierede natur, er der noget for dig. Kokke og tjenere står klar til at byde dig velkommen. God appetit!

Gastronomiske oplevelser

Holstebro centrum og området vest og øst for byen byder på lækre gastronomiske oplevelser, hvor der kræses for detaljerne, hvor håndværket er i højsædet og hvor råvarerne spiller sammen til en fuldendt symfoni af smag. Restauranterne er perfekte til en tur for to, eller for familien, der ønsker en hyggelig oplevelse som afslutning på dagen, eller som optakt til en aften, hvor musik, film eller teater får det sidste ord. 

Smag på Holstebro

Smag på Holstebro

Holstebro By byder på en række muligheder for en romantisk middag på restauranter, hvor du og din partner får en særlig lækker oplevelse. Hygge, smag og gode råvarer er i højsædet, ligesom den fremragende betjening.

Madoplevelser for enhver smag

Holstebro byder på et væld af gode restauranter og kroer, hvor du kan nyde en god middag i en stemningsfuld atomsfære - her kan du spise dansk, internationalt og eksotisk.

Slagter og delikatesser

Vin, chokolade, is, kød og råvarer... Det er ikke svært at finde noget lækkert at sætte tænderne i, når du besøger en delikatesseforretning

Lokale delikatesser til frokostbordet

Invitér dine gæster på en lækker frokost med lokale delikatesser - eller køb en smagfuld souvenir med hjem fra din ferie i Holstebroområdet