En af de populære vandreruter i Danmark - Husby Klitplantage Ruten

Vandreture i Vestjylland

Her finder du de bedste vandreruter i Danmark

Vandring i Danmark byder på varierede oplevelser.

Vandreture ved Holstebro byder på vandring i det bedste af Vestjyllands natur. Ved Vesterhavet, ved Limfjorden, ved Nissum Fjord, i skoven, på heden, i plantagerne og i byen finder du mange vandrestier og afmærkede vandreruter.

Her finder du nogle af de bedste vandreture i Danmark. Tag med på arrangerede vandreture på Husby Klitplantage Ruten, som giver dig frisk luft og røde kinder, når du vandrer i den rå og uberørte danske natur i den nordvestlige del af Jylland.

Vandreferie i Vestjylland

Vandreferie i Vestjylland

Den bedste aktive ferie i Danmark finder du her. Book din næste ferie med miljøvenlige vandreture, en oplevelsesrig vandretur ved Vesterhavet med overnatning i første klitrække eller noget helt tredje 

Husby Klitplantage

Vandrerute i Husby Klitplantage

Den 15 km lange vandrerute i Husby Klitplantage tager dig med rundt i de smukke landskaber med hede og klitter. Ruten er certificeret som Premiumweg, hvilket vidner om høj kvalitet

Go Green

Go Green - 5 dages miljøvenlig vandreferie

En miljøvenlig og oplevelsesrig ferie med unikke overnatningsformer - næste tur finder sted i ugerne 26 og 33 i 2020

Hjertesti

Hjertestier i Holstebro

Gør dit hjerte glad! Nyd motionen og naturen på de seks skønne hjertestier i Holstebro-området

Flyndersø

Ådalstien ved Flyndersø

Turen ad Ådalstien rundt om Stubber Å er 3,5 km. Turen byder på moser, overdrev, hede og gammelt egekrat med krogede egetræer. På ruten er der udsigtspunkter hvorfra man kan se Flyndersø som strækker sig 8 km til Karup Å.

Stubbergård Sø

Stubbergård Sø

Det fredede landskab omkring Stubbergård Sø er et vel bevaret og præsenterer de naturvidenskabelige, kulturhistoriske og landskabelige værdier for offentligheden.

Skånsø

Skånsø

Skånsø står som en af Danmarks reneste søer og er derfor et must-see for alle naturelskere.

Stråsø Plantage

Stråsø Plantage

Stråsø Plantage er en del af landets største skov- og hedearealer.

Vandkraftsøen

Vandkraftsøen

Vandkraftsøen ligner umiddelbart en naturlig sø, men blev anlagt i 1940 til 1942 som beskæftigelsesarbejde med opdæmningen af Storå.

Vegen Å

Skovlund og langs Vegen å

Vegen år og Skovlund Plantage byder på muligheden for både cykeltur via Vegen Å stien og en dejlig gåtur langs den afmærkede natursti i Skovlund Plantage.

Vestre Plantage

Vestre Plantage

I Vestre Plantage har Holstebro Kommune anlagt flere motionsruter på 3, 5, 7 og 9 km med indlagte koordinatsøvelser og redskaber til styrke- og balancetræning.

Sir Lyngbjerg Plantage

Sir-Lyngbjerg Plantage

Sir Lyngbjerg Plantage er privatejet, men ejerkredsen lægger vægt på, at skoven skal være et åbent attraktivt naturområde.

Ryde Plantage

Ryde Plantage

Ryde Plantage var i år 1900 målrettet produktion af nåletræ. I dag er dette stort set forsvundet og plantagen fremstår som naturskov. Ryde Plantag byder på to forskellige ruter placeret i to forskellige dele af plantagen.

Borbjerg Mølle Sø

Borbjerg Møllesø

Naturstien omkring Borbjerg Møllesø er fantastisk for fugleinteresserede. Næsten alle af rørskovens fuglearter er repræsenterede og kan opleves ved forskellige årstider.

Den dejlige natur

Holstebros mange naturområder indbyder til at være aktiv i naturen. Du kan hente foldere med vandreruter på

Holstebro Turistbureau,

Kirkestræde 13, 7500 Holstebro

Vandretur med Fodslaw

På Fadslaw hjemmeside finder du en liste over deres mange gåture med guide.