MadMødet skinke

Madmødet 2020

Foto: VisitHolstebro

Madmødet - en omvej værd

Obs.: Madmødet 2020 er udskudt til maj 2021.

Måltidet handler om meget mere end mad i maven. Det handler om det gode møde. Og det er fundamentet for Madmødet i maj 2021 i hele Midt- og Vestjylland. 

Alle der spiser, høster, tilbereder og bestemmer, er inviteret til tre spændende dage i madens tegn. Og du er velkommen, hvad enten du er forbruger, producent, kok eller politiker. 

De tre dage tager dig med til der, hvor maden kommer fra, og hvor den bearbejdes og spises. Det er hjemme hos bondemanden på gården, ved kutteren, på restauranten, på marken, i bryggeriet, på destilleriet, i urtehaven, på mejeriet og på torvet i byen! Alle de steder, hvor de lokale fødevarer er. 

Madmødet skaber en fælles stolthed over det hav af fødevarer, som vi kan byde på her i Midt- og Vestjylland. Havgus, magre jorde og vinde sætter alt sammen sit præg på fødevarerne, og netop derfor er råvarerne her værd at rejse efter. 

Følg med her på siden, hvor vi vil offentliggøre programmet for de tre dage m.m. Og læs meget mere på Madmødets hjemmeside www.madmødet.dk

Hvis du som virksomhed gerne vil være med i Madmødet, kan du kontakte Helle Bjerg Hellesøe på helle.bjerg.hellesoe@holstebro.dk eller tlf. 96117086.

Læs mere på www.madmødet.dk

Foto: VisitHolstebro