Sevel Kro

Midt i det skønne naturområde ved Sevel med søer, skov og hede finder du Sevel Kro. I gåafstand ligger både Frilandsmuseet Hjerl Hede, Stubbergård Sø og Stubbergård Klosterruin. Sevel er en smuk gammel landsby, som emmer af hygge og romantik – ikke mindst takket være den hyggelige kro midt i byen.

Både øjet og smagsløgene vil nyde lækkerierne fra kroens køkken, hvor den danske madkultur bevares, men også krydres med et pift af moderne madkunst. I 1992 blev Sevel Kro som den første i Danmark udnævnt til Limousine Unik Gourmet spisested. Her er både en dejlig gård- og krohave, havestue og hyggelig restaurant. Stedet er kendt som en af områdets allerbedste restauranter og disker op med smagfulde retter baseret på sæsonens lokale råvarer.  

Kobl fra og nyd et ophold på kroen, der har taget imod gæster siden 1700-tallet.

Krofatter Hans Kurt står klar til at byde dig velkommen med Sevel Kro-snapsen, som er fremstillet på lokale urter. Hvis han da ikke er i gang med at stege de populære øl-ben i køkkenet! Den traditionsrige ret fraVestjylland serveres efter kroens egen opskrift fra 1760 – og den akkompagneres af både snaps og kroens sennep.

Her er hygge og romantik i højsædet!

På Sevel Kro kan du finde en touchskærm med turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort m.m. over Holstebro Kommune.

Del denne side

Opdateret af:

Holstebro Turistbureau turist@visitholstebro.dk
 

Kontakt

Adresse

Søgårdvej 2
7830 Vinderup

Telefon

+45 97448011

Fakta

  • Faciliteter

    • Mødefaciliteter

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.8705251
Latitude : 56.457387999